Мощно шоу беляза 30-годишнината на козметична компания Christian of Roma

...
Мощно шоу беляза 30-годишнината на козметична компания Christian of Roma
Коментари Харесай

Мощно шоу в Пловдив по повод юбилей на козметична компания СНИМКИ

Мощно шоу беляза 30-годишнината на козметична компания Christian of Roma в пловдивския клуб Bushido нощес. Специален посетител на събитието беше посланичката на Република Италия у нас Н. Пр. Джузепина Дзара. 
Прочетете още
Шоуто беше и кулминационната точка на тридневния Италиански фестивал на хубостта и прическата, който тази година означи ХХХ юбилейно издание.  
 
Нощта стартира с прочувствено одобрение от основния управител на Christian of Roma Мария Данчева, която описа историята на компанията от нейното основаване и просълзи притежателя й - бизнесдамата Елена Кристиано.
 
След това стартира и шоуто Timeless, посредством което гостите претърпяха предишното и бъдещето по едно и също време.
 
Първата част беше отредена за Мистериозна барокова градина.

Барокът е метод, по който образните изкуства на живописта, скулптурата и архитектурата са събрани, с цел да предадат едно обръщение.

„ Чрез най-известния жанр ние извличаме ентусиазъм и включваме детайли, до момента в който използваме тялото и косата като платно. Преработвайки го посредством нашата призма за актуалното придвижване и тайнствен външен тип и почитайки нашите корени, като италианска компания. “, показаха от Christian of Roma.

Втората част на шоуто беше отдадена на „ Завинаги Timeless “ и оценяването на емблематичните прически, които от години бележат промишлеността. Най-желаните визии и цветове за косата на века. Нещо, към което всеки се стреми и ще продължи да съществува във времето.

Третата част беше същински „ Космически конфликт “. Сблъсъкът на два свята – предишното и бъдещето.
Всичко, което вършим, е да подобрим нашето бъдеще и нашата визия за него. Стремеж към по-чиста и симплестична вероятност. Осъзнаването, че най-важното е да се съсредоточим върху подобряването на себе си, без да усещаме нуждата да компенсираме и покриваме най-хубавите си естествени черти. Less is more!
 
В идващото шоу стилисти изиграха ослепително функциите си в „ Като две капки багра “, като измежду неповторимите облици бяха тези на Милко Калайджиев, Папи Ханс, Тони Стораро, Лили Иванова, Преслава, Луна, Петя Буюклиева и други.
 
Нощта приключи с шлагерите на същинската Преслава и шоу на DJ Дамян.
 
В рамките на юбилейният фестивал беше показано и по какъв начин изкуственият разсъдък влиза в салоните за хубост.
България е втората страна в света след Италия, в която беше показна новата технология. За първи път изкуственият разсъдък беше демонстриран на посетителите на Италианския фестивал на хубостта и прическата в Пловдив. Той е гражданска война във фризьорския бизнес и занапред ще навлиза в салоните за хубост.

Машината, която работи с изкуствен интелект, прави прецизна диагностика и основава лични лечения съгласно моментното положение на косата. Според нейните основатели, творчеството и професионализмът на стилистите ще останат, само че изкуственият разсъдък ще даде едно по-различно обслужване и ще надгради услугите за хората с повредени коси.


 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР