Мощният вятър, който втори ден брули Враца, продължава да нанася

...
Мощният вятър, който втори ден брули Враца, продължава да нанася
Коментари Харесай

Враца ми е Киев! Улица „Околчица“ е като след бомбардировка /снимки/

Мощният вятър, който втори ден брули Враца, продължава да нанася големи вреди в регионалния център, видя кореспондент на BulNews.
Малко по-рано през днешния ден съобщихме, че е отвеян покривът на филиала на Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ в града, което спря придвижването на тролеите.



Преди минути, мощният вятър събори още веднъж покривната структура на постройката, в която преди се намираше Строителният колеж. В момента улица „ Околчица “ наподобява на тези в Киев, където сега обаче се води война. Падналият покрив е потрошил коли, паркирани по тротоарите и витрини на намиращи се наоколо обекти. По тротоара и пътя хвърчат ламарини и клони, а кофи за отпадък се носят свободно из улицата. Цяло знамение е, че няма потърпевши хора, защото регионът е доста многолюден.
Очаква се чиновници на общинското дружество БКС да почистят улицата и повредата, поради която тролейбусите са спрени, да бъде отстранена. В момента част от „ Околчица “ е заградена с ленти заради високото напрежение по мрежата.
Очаква се до края на деня улицата да бъде отворена и трафикът по нея да се реализира обикновено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР