Мощни трусове, избухвания и размествания във Фермата: Нишката на живота“

...
Мощни трусове, избухвания и размествания във Фермата: Нишката на живота“
Коментари Харесай

Женски бунт назрява във „Фермата“

Мощни земетресения, експлоадирания и разбърквания във „ Фермата: Нишката на живота “ по bTV са на път внезапно да преобърнат хода на играта. В последните дни двата отбора претърпяха серия от катаклизми, а отборното съревнование последователно стартира да отстъпва на самостоятелното.

Повечето дами в „ Елбетица “ внезапно се почувстваха изиграни от водача на отбора - артиста Петър Петров, на който до неотдавна разчитаха да взима съвсем всички значими решения и да крои тактики. Според тях участникът ги манипулира, с цел да се придвижи по-напред в играта и ще ги в профил една по една, с цел да стигне до финала. „ Пешките би трябвало да създадат място за царя “, заключи обстановката балерината Мартина Сергиева.

След къс разбор дамите в „ Елбетица “ взеха решение, че би трябвало да трансформират ходовете си, в случай че не желаят да отпаднат от конкуренцията за 100 000 лв.. Мартина, фитнес треньорът Ния Селиктар, актрисите Валерия Колева и Присияна Люцканова взеха решение да създадат женска коалиция, с цел да запазят позициите си. Как ще работят по отношение на Петър, който има безспорни фермерски умения и е значим както в стопанството, по този начин и на Арената, занапред ще стане ясно. Актьорът ще би трябвало да пази гърба си освен от дамите, само че и от мъжете в „ Елбетица “. Съотборниците му - земеделецът Георги Георгиев и сервитьорът Андрей Стефанов, също са му съпротива, въпреки и негласна.

До трусовете в зеления тим се стигна откакто дизайнерът Сергей Панайотов реши да напусне предаването в символ на митинг против Петър, с който имаше дълъг, неотслабващ кофликт и постоянно наричаше „ властнически, самопровъзгласил се водач “. Продукцията обаче му даде късмет да се причисли към конкурентния тим „ Канатица “, с цел да покаже качествата и полезностите си отвън орбитата на артиста. Сергей бързо се приспособява и даже си завоюва другари при алените. Оттеглянето му от „ Елбетица “ рефлектира в тима, който загуби част от мъжката си мощ, провали се в борбата за привилегия и остана да живее в мизерните условия на „ пъкъла “.

По-важният конфликт обаче следва. В понеделник в отборния елиминационен двубой на Арената ще се изправят собственичката на автокъща Лилия Ел Абани, оперният артист Борис Добрев и земеделецът Кенан Асил от „ Канатица “. Техни съперници ще са актрисата Валерия Колева, сервитьорът Андрей Стефанов и артистът Петър Петров от „ Елбетица “. Очакват ги тествания за умелост, акуратност и мощ, и тежка гала, след която един от тях ще напусне деветия сезон на „ Фермата “ вечно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР