Мощната полицейска спецакция в Стамболийски, Кричим и Перущица приключи. Тя

...
Мощната полицейска спецакция в Стамболийски, Кричим и Перущица приключи. Тя
Коментари Харесай

Провериха над 60 заведения и магазини край Пловдив за изборн...

Мощната полицейска спецакция в Стамболийски, Кричим и Перущица завърши. Тя се организира в границите на целия ден, като полиция и жандармерия подчертаваха върху изборната търговия. Проверките обаче обгърнаха всевъзможен вид нарушавания. 

Проверени са общо 433 души, 371 коли и микробуси, 28 питейни заведения и 36 магазини, 2 пункта за изкупуване на метали, автосервиз и заложна къща, също лица от престъпния контингент и 24 места, където те се събират. 

За установени нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 32 акта и 68 санкции с фиш. Допълнително са формирани и 4 акта по Закона за гражданската регистрация и акт по указа за дребното безчинство. От инспекторите на Регионалната дирекция по горите е формиран акт и 6 констативни протокола, три от които – за сечища. На адрес в Стамболийски са открити и конфискувани над 2100 къса безакцизни цигари и 200 литра незаконен алкохол.

Специализираната полицейска интервенция се организира главно в уязвими квартали и махали на обитаемоте места от общините Стамболийски, Перущица и Кричим. Действията бяха осъществени от екипи на РУ-Стамболийски, жандармерията и Икономическа полиция, дружно с представители на Националната организация по приходите, Агенция „ Митници ”, Българската организация по сигурност на храните, Комисията за отбрана на потребителите и Регионалната дирекция по горите.

Контролът обхвана магазини, питейни заведения, заложни къщи, автоморги, пунктове за изкупуване на метали, търговци на дърва за огрев, частни адреси и коли на териториите на Стамболийски, Кричим, Перущица, Ново село, Устина, Триводици, Йоаким Груево, Златитрап, Куртово Конаре и Цалапица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР