Мощна акция на ГДБОП разтури няколко бардака в София. Миналата

...
Мощна акция на ГДБОП разтури няколко бардака в София. Миналата
Коментари Харесай

При акция ГДБОП удари култов секс бар и още няколко бардака

Мощна акция на ГДБОП разтури няколко бардака в София. Миналата седмица в петък редом са атакувани няколко адреса в столицата, измежду които е и паметният бар " 10 “ на бул. " Мадрид “, научи БЛИЦ. От години не е загадка за никого, че заведението е " гара разпределителна “, където клиентите поръчват платени девойки и употребяват техните секс услуги в няколко пространства наоколо до бара.  Реализацията е плод на няколкомесечна разработка на ГДБОП и Специализираната прокуратура.

Неутрализирана е проведена незаконна група за трафик на дами. Задържани са били най-малко 15 души, измежду които членове на групата и платени девойки. Спецченгета са атакували няколко адреса, измежду които бар " 10 “, намиращ се на бул. " Мадрид “ №10, две къщи на булевардите " Мадрид “ №4 и " Евлоги Георгиев “ №68, както и апартамент на ул. " Мърфи “. Според наши вътрешни хора всички пространства са благосъстоятелност на шефа на групата, който редовите жрици знаят по малко име – Цецо. Въпросният се споделя Цвятко Балабуров и беше арестуван дружно с още петима мъже преди към 5 години, отново по линия на противопоставяне против трафика на дами.  Цецо нямал директен допир с девойките. С това се занимавал Валери, който жриците познават като Вальо. Той се водел нещо като шеф на заведението.

В бар " 10 “ непрекъснато имало и по най-малко три яки момчета, които го играели защита на платените девойки и се намесвали при проблем с клиенти. Неведнъж се случвало някой от посетителите да си замине " разкрасен “. Парите от потреблението в заведението събирала барманката Милена – някогашна продажница, арестувана при предходната акция против групата. Нямало строго избрани цени за платени услуги. За всяко едно от девойките цените били разнообразни, само че в най-общи линии варирали сред 40 лв. за половин час до 120 лв. за час. За пространствата, в които се правили секс услугите, Вальо плащал избрани суми на Цецо, избрани като " наем “. Сумите варирали сред 300 и 400 лв. за един ден. Според хора от сектора – с тези пари в това число са плащани софри и рушвети за безпрепятственото протичане на активността на незаконната група. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР