Мощен взрив избухна в склад близо до английския град Бристъл.

...
Мощен взрив избухна в склад близо до английския град Бристъл.
Коментари Харесай

Мощен взрив в склад край Бристъл, поне един е загинал, има много ранени

Мощен гърмеж избухна в склад покрай британския град Бристъл. Най-малко един човек е умрял, има доста ранени и изчезнали, оповестяват международните организации.

Очевидци описват, че са чули мощен гърмеж, който е раздрусал постройките в региона и на място са пристигнали към 10 коли за спешна помощ.



Инцидентът е станал в станция за филтриране на отпадни води в 11:22 локално време (13:22 българско време).

Emergency services are at the scene of a large explosion in Avonmouth. The fire service has confirmed there have been casualties. More here:
— ITV News West Country (@itvwestcountry)

Преди това пожарната работа съобщи в Туитър, че е реагирала на случай, откакто е била извикана поради огромна детонация в Ейвънмут, Югозападна Англия. Службата сподели, че са били изпратени и екипи на полицията и незабавна помощ.



Пожарът е сподавен. На място лекари и пожарникари не престават да работят. Обстоятелствата на случая се откриват.

По информация на посолството на Република България в Лондон няма данни за потърпевши българи при повредата. Мисията ни е в контакт с локалните управляващи и в подготвеност да окаже подпомагане при нужда.

Българските жители могат да се свържат с посолството ни във Англия на телефони: +44 20 7581 3144; +44 0 20 7584 9400 ​. Дежурни телефони в извънработно време: + 44 20 7 5813144; + 44 20 7 5849400 . Или на е-mail: [email protected] и [email protected].
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР