Мощен природен антибиотик: убива всички инфекции в организма Този невероятен

...
Мощен природен антибиотик: убива всички инфекции в организма Този невероятен
Коментари Харесай

Мощен природен антибиотик: убива всички инфекции в организма

Мощен естествен антибиотик: убива всички инфекции в организма

Този необикновен естествен антибиотик не съдържа безусловно никакви отрови и обезпечава многочислени изгоди за здравето.

Следната рецепта, която сполучливо лекува съвсем всички възпаления и инфекции, е показана от известния американски доктор Ричард Шулц.

Този супер тоник е извънредно дейно естествено средство. Тинктурата е доста мощна, тъй че би трябвало да се употребява с нараснало внимание.

Рецептата за тоник включващ единствено натурални съставки за най-хубави резултати:

натурален ябълков оцет
100 гр. пресни люти чушки
500 гр. червен лук
500 гр.чесън
500 гр. хрян
250 гр. корен от джинджифил

Начин на подготвяне:
Обелете и нарежете всички съставки на ситно. След това ги поставете в огромен стъклен буркан и залейте с задоволително ябълков оцет, с цел да покриете 3 пръста над тях. След това затворете буркана и го разклатете.

Съхранявайте го на мрачно място в продължение на най-малко 2-6 седмици. Колкото по-дълго го държите, толкоз по-силен ще бъде той. Трябва да го разклащате понякога.

След това прецедете тинктурата, като употребявате марля или решето от неръждаема стомана. Изсипете наличието в цедилка и притиснете сместа, с цел да се отделят всички сокове.

След това налейте тинктурата в непрозрачна бутилка, с цел да я предпазите от светлина и я съхранявайте на хладно и мрачно място.

Дозировка:
Тинктурата може да се употребява за лекуване на възпаления, настинки и инфекции, за подсилване на имунната система и за възстановяване на храносмилането. Можете да я употребявате всекидневно. Вземете 1 чаена лъжичка смес и разредете в 100 мл. пречистена вода.

Пийте я на мудни глътки и може да добавите мед, с цел да подобрите усета й. Въпреки това, не забравяйте да пиете задоволително пречистена вода през целия ден. Достатъчно е да изпиете чаша (на 100 мл. вода 1 ч.л. тинктура) от това брилянтно естествено лекарство за профилактика, само че в случай че го употребявате за лекуване на характерен здравословен проблем, можете да приемате до 5-6 пъти дневно.

Този необикновен естествен антибиотик дава многочислени изгоди за здравето:
укрепва имунната система
има мощно антимикробно деяние
оказва помощ при инсулинова сензитивност и понижава равнището на холестерола в кръвта
контролира киселинността в организма
има мощни антибактериални, антивирусни и противогъбични свойства
усилва умствената и мускулната работа

Супертоникът спомага за възстановяване на работата на храносмилателния тракт и има блестящи пробиотични свойства.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР