Моряците изиграха полезна проверка, за да запазят игровия си ритъм

...
Моряците изиграха полезна проверка, за да запазят игровия си ритъм
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Атанас Илиев все още не е истинският Наско

" Моряците " изиграха потребна инспекция, с цел да запазят игровия си темп в паузата на шампионата.

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев беше удовлетворен след контролната среща сред „ моряците “ и втородивизионния Созопол, приключила 3:0 за варненския футболен тим след хеттрик на Атанас Илиев.

„ Като натоварване контролата беше добра. С оглед на времето и на съперника стана много здрав мач, основно поради тези, които идват след травми и не са играли много време. Беше значимо те да натрупат игрови минути. Винаги имаме искания, че можем да играем по-добре с това, което имаме като концепция за мачовете, само че кардинално сме удовлетворени основно физически, написа gol.bg.

Бразилците Мишаел Алвес и Матеус Машадо са добре физически, само че би трябвало да привикват с тима. Доволни сме от еволюцията на Матеус, защото пристигна в неприятно физическо положение, а в този момент е много по-добре. Лошото при него е, че в идващите един-два мача няма да е алтернатива, защото сега си подменя паспорта и документите му се обработват много постепенно.

Kогато пристигна Атанас Илиев, ние знаехме, че няма да е в идеално игрово положение. Физически, колкото и да си добре, не си ли упражнявал с тим, не си ли играл мачове, е тежко. Това, което сподели той през днешния ден, към момента не е същинският Наско. Дай Боже да ни помогне до края на шампионата, само че може би след подготовката и лятото той ще бъде индивидът, който познаваме. В момента тимът мъчно нагажда към него и може би би трябвало да се поусъвместят нещата. Той малко да се настройки към стила на тима и тимът към неговия. Трудно е, тъй като във времето сме търсили основно нападатели, които да търсят празните пространства. Това ще би трябвало да го променим. И ние би трябвало да се нагодим добре в някои обстановки с неговата игра в пеналта, и противоположното – той към някои обстановки, където има пространства да ги търси. Както го направи през днешния ден на няколко пъти.

Едгар Пашеко получи разтежение. Аз бях срещу това той да играе, само че момчетата в тима настояха. Може би в предходния мач избързахме с стартирането му. Радващо е, че няма скъсване, просто е леко разтежение, което беше неизлекувано. Искахме да намерим противник и за друга контрола, само че не успяхме. “, сподели Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР