Морско течение отнесе 10-годишно момиче от Румъния до България върху

...
Морско течение отнесе 10-годишно момиче от Румъния до България върху
Коментари Харесай

Как 10-годишно дете с дюшек в морето се озова толкова бързо от Румъния у нас?

Морско течение отнесе 10-годишно момиче от Румъния до България върху надуваем дюшек. Детето е открито от избавител и е в положително положение.

10-годишното момиченце си играело с надуваем дюшек в морето на румънския курорт Вама Веке. Докато детето се забавлява, течението го отнася и хората на плажа виждат по какъв начин дюшекът се понася във вътрешността в морето. Изплашени се обаждат на телефон 112. Роднина на момичето потегля да плува след нея, но излиза самичък. Веднага стартира избавителна интервенция.

" Получихме сигнал, че малолетно лице на надуваем дюшек се е отдалечило от брега. Детето е намерено в морето, покрай границата с България, и е извадено от избавител с джет. На брега е прегледано от екип на незабавна помощ ", заяви пред " България он еър " Оана Маноила от Районната незабавна работа. 

Според спасители казусът е чудноват, само че не е невъзможен заради мощните течения от Румъния към България.

Състоянието на момиченцето е положително. Родителите отхвърлят да бъде прието в болница в болница. За благополучие, казусът е завършил сполучливо, а детето се разминава единствено с нерешителност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР