Morgan Stanley - едно от най-влиятелните имена на Уолстрийт, има

...
Morgan Stanley - едно от най-влиятелните имена на Уолстрийт, има
Коментари Харесай

Една от най-големите банки в света има нов шеф

Morgan Stanley - едно от най-влиятелните имена на Уолстрийт, има нов изпълнителен шеф. Това е опитният банкер Тед Пик, оповестява Yahoo Finance.

Той наследява на поста Джеймс Горман, считано от 1 януари.
 Morgan Stanley пуска AI chatbot, с цел да ухажва богатите
Morgan Stanley пуска AI chatbot, с цел да ухажва богатите

Големите банки са измежду най-напредналите в потреблението на неестествен ителект

54-годишният Пик е 33-годишен деец в Morgan Stanley и понастоящем управлява отдела за институционални скъпи бумаги на компанията, който се занимава с капиталово банкиране и търговия. Преди това е бил световен началник на отдел " Продажби и търговия ", където е управлявал поврат в активността на отдела за търговия с закрепена рентабилност.

Горман, който е на 65 години, ще стане изпълнителен ръководител след края на много дългия си престой отпред на банката. Той пое Morgan Stanley през 2010 година в сложния интервал след експлоадирането на Световната финансова рецесия. Той навлезе нападателно в ръководството на благосъстоянието като метод за изглаждане на волатилността от търговията и капиталовото банкиране.
 Morgan Stanley предвижда
Morgan Stanley предвижда " революционни промени " на фондовите пазари в света

Очаква се сериозен спад на фондовия пазар в Съединени американски щати

Откакто Горман стана основен изпълнителен шеф, акциите на Morgan Stanley нарастнаха със 141%, надминавайки всички свои съперници, като се изключи JPMorgan Chase.

Той разгласи проектите си за отдръпване през май, като представители на висшия мениджмънт на банката са безапелационни, че изборът на Тед Пик е бил единомислещ. Самият Горман го дефинира като " тестван в борба, разбиращ комплексния риск и също така работещ дейно освен в Съединени американски щати, само че и по целия свят ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР