Морган Фрийман беше наречен “продажник с “окървавени ръце“, след като

...
Морган Фрийман беше наречен “продажник с “окървавени ръце“, след като
Коментари Харесай

Срамно! Унизиха Морган Фрийман и Бекъм заради Мондиала

Морган Фрийман беше наименуван “продажник ” с “окървавени ръце “, откакто одобри катарски пари в брой, с цел да взе участие в церемонията по откриването на Световното състезание по футбол. Неговата изненадваща поява в Доха идва 12 години, откакто той обърка речта си по време на представянето на кандидатурата на Съединени американски щати за домакинство на Мондиал 2022, съобщи Спортал.

В обществените медии почитатели нарекоха холивудската звезда “спящ сътрудник на Катар ”, припомняйки по какъв начин той обърка речта си, предизвиквайки голям позор за екипа, издигнал кандидатурата на Съединени американски щати. “Съжалявам, пропуснах страница ”, съобщи той тогава, пробвайки се да се оправдае конфузната обстановка.
-->
85-годишният притежател на “Оскар ” беше основно настоящо лице на церемонията по откриването в Катар със запаметяващ се очерк с катарско момче в неравностойно състояние.

“Заедно можем да изпратим апел към целия свят да се причисли към нас! Независимо от всичките ни разлики, може да не разбираме всяка дума, само че душите ни усещат страстите, които ни свързват ”, сподели Морган Фрийман пред 60-те хиляди фенове на стадион “Ал Байд ” в Доха.

В обществените медии обаче реакцията по повод присъединяване на артиста не беше толкоз удобна, като почитател съобщи, че е било “шамар в лицето ” да види американеца на стадиона. Друг пък разяснява, че “парите приказват ”.

Дейвид Бекъм също понесе доста рецензии поради присъединяване си в подготовката на Световното в Катар и наличието си на стадиона в Доха.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР