Морето вече е пълно с туристи. В разгара на лятото

...
Морето вече е пълно с туристи. В разгара на лятото
Коментари Харесай

Морето пълно! Сървайвър и наддаване за шезлонги

Морето към този момент е цялостно с туристи. В разгара на лятото плажовете по Южното Черноморие са препълнени. Чадърите и шезлонгите са евтини, само че летовниците вземат участие в същински сървайвър, с цел да се доберат до тях.

" Тази година има огромен интерес към българското Черноморие. Самият факт, че тази година сме закупили към 500 спомагателни шезлонга, е сладкодумен ", сподели пред бТВ Любомир Николов, който е концесионер на Северния плаж в Приморско.

Заради напора обаче се стига до там, че туристи в Поморие заплащат в допълнение за сянка " на първа линия ". След възнаграждение избавител освобождава чадъри за клиенти. бТВ пусна клип, изпратен на малкия екран от фен.

Още в 7 сутринта първите редове чадъри и шезлонги са непокътнати с хавлии. Летовниците отиват на плажа по изгрев слънце, с цел да си запазят хубави места.

Цената на комплект чадър с два шезлонга на плажа в Поморие това лято е 15 лв.. Един от туристите обаче признава, че е заплатил спомагателната цена от 5 лв., с цел да си резервира място " на първа линия ", само че отхвърля да разкрие на кого.

От Министерството на туризма обясниха, че подобен сигнал не е постъпвал при тях и дадоха обещание да създадат инспекция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР