Морално правилно би било шефът на болница „Св. Анна“ д-р

...
Морално правилно би било шефът на болница „Св. Анна“ д-р
Коментари Харесай

Д-р Тодоров: Шефът на „Св. Анна“ да подаде оставка заради проф. Чорбанов

Морално вярно би било шефът на болница „ Св. Анна “ доктор Славчо Близнаков да си подаде оставката. Той и неговият екип позволиха пробив в осведомителната система и тайната сред пациент и доктор. Как по този начин се позволи да изтече информация кой е признат в болничното заведение, какво му има и по какъв начин го лекуват. Това е цялостно безсрамие. Мениджмънтът на тази болница е в цялостен шок. В нея работи и някогашния здравен министър Петър Москов. Това сподели пред Фрог нюз доктор Георги Тодоров по отношение на подправената информация за здравословното положение на проф. Андрей Чорбанов.

Имах връзка с проф. Чорбанов. Няма да кажа по какъв начин е, тъй като не съм оторизиран. Мога единствено да кажа, че информацията в медиите не отговоря на истината. Тя е по системата „ една жена споделила “. В края на май м. година заведох дело във Върховен административен съд и го завоювах. То е за отбрана на лекарската загадка и данните от лабораториите. Те не за задължени да предават информация за болестта на пациентите си, в това число и за коронавирус.

Отношенията лекар-пациент би трябвало да се доверителни. Кодексът за професионалната нравственос би трябвало да работи със силата на закон. Това, което се случи на Андрей Чорбанов е все едно да установя, че имам инфектиран от СПИН пациент и да разглася този факт на всички посредством медиите. В момента приготвям сигнали до прокуратурата. Единият е за всяване на суматоха измежду популацията от здравния министър Костадин Ангелов и Ангел Кунчев. Искам държавното обвиняване да откри има ли Кунчев професионална подготвеност за ръководство на пандемията. Искаме да забележим длъжностната характерност на този човек. Ще упорствам да се разбере за какво министър председателят Бойко Борисов се доверява единствено на избрани хора във връзка с битката с ковид и за какво не направи за тази цел медицински съвет. Продължавам да настоявам, че няма пандемия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР