Монка Николова, директор на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр.

...
Монка Николова, директор на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр.
Коментари Харесай

Националните дни на неформалното образование с варненско участие

Монка Николова, шеф на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна ще вземе присъединяване в Националните дни на неофициалното обучение. Инициативата ще се организира сред 12-ти и 15-ти октомври т.г. в град София.

Събитието се провежда от Национална конференция на неофициалното обучение. Това е партньорска самодейност на над 30 български институции и организации от всички просветителни браншове и степени, които развиват новаторски практики за неофициално образование и обучение за учещи от всички възрасти.

Темата, която ще се дискутира е " Кризисни провокации и посткризисни вероятности на неофициалното обучение в България “. Своя опит за справяне с спешни обстановки в бранша на спомагателни просветителни действия и услуги ще споделят над 50 представители на министерства, организации, читалища, сдружения, юношески организации, центрове за поддръжка на личностното развиване, частни арт школи и музеи, дребни и междинни предприятия, софтуерни компании и локални инициативни групи.

Общински детски комплекс се включва в самодейността и с тематичен брой на вестник " НахОДКи “, гратис от време на време издание на ЦПЛР, отдаден напълно на неофициалното обучение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР