Моника Валирева се похвали, че е започнала ударно новата година,

...
Моника Валирева се похвали, че е започнала ударно новата година,
Коментари Харесай

Моника Валериева пристана на арабски шейх! Вижте как я глези- СНИМКИ:


Моника Валирева се похвали, че е почнала стремително новата година, като забила следващия богат чужденец.

„ Богат “ в действителност е много слаба дума за завоеванието на родната бръмчалка. Гаджето на е милиардер от Катар, който на всичко от горната страна, бил от кралското семейство.

Той непрекъснато отрупва Моника с големи букети рози, както и с първокласни дарове. Тя се изфука, че катарският паралия я залива с облекла, обувки, бижута, както и с нов смарт телефон.

Милиардерът даже заречен да помогне за разрастването на бизнеса й с мигли от норка, похвали се Валериева. С неговата поддръжка, продуктът щял да стъпи на пазара в арабския свят. Помощта му идва таман в точния момент, откакто Миглена Каканашева – Мегз удари в земята миглите от норка на Моника, като пусна същите, само че на много по- ниска цена.

Валериева мъчно прикрива яда си от подмолната офанзива на дизайнерката от Раковски. Но откакто се срещнала с катарецa, се успокоила, че й се отваря огромна опция да натрие носа на самонадеяната Мегз.

В същото време, бръмчалката не стопира да обикаля по света с катарския паралия. А той пък не стопира да й прави повече от великодушни дарове. За нула време Моника си изпълни дрешника с облекла и обувки от последните фешън сбирки, което накара съперничките й да позеленеят от гняв.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР