Моника Валериева за пореден път възмути обществото на България! Жени като

...
Моника Валериева за пореден път възмути обществото на България!
Жени като
Коментари Харесай

Каква класа, какъв финес… Вижте Моника Валериева като п@рно звезда!

Моника Валериева за следващ път възмути обществото на България!
Жени като Моника Валериева не могат с нищо друго да допринесат на обществото, с изключение на да го развратят. Плеймейтката се пусна в Инстаграм по възмутим метод.



34-годишната брюнетка разгласява клипче, на което се снима по долни дрехи. Това обаче в наши дни не е нещо изненадващо, поради което си коства да се възмущаваш изключително, само че държанието на манекенката беше държание като от порно филм.

Стоейки по гащи, Моника се държи във видеото като преди малко обладана от мъж. Все едно доскоро е правила секс и в този момент разпуска.

В интернет хората непрекъснато подлагат на критика някогашната брадърка. Те недоволстват, че се прави на огромна хубавица, а има един куп пластични интервенции. Освен това за нея от дълго време е ясно, че е доста меркантилна.

Преди няколко години бе оголен неин чат с другарка, в който признава, че за дискотека търси мъже, които да й заплащат сметката.

Развратното държание на Моника Валериева е в основата към момента да няма брачен партньор и деца, макар че е на 34 година Та кой мъж би желал жена, която да се държи толкоз просташко като тази от видеото?!

Сега ви оставяме да изгледате клипчето, в което Моника наподобява и се държи като актриса от филм за възрастни.

View this post on Instagram

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР