Моника Валериева шашна последователите си в социалните мрежи с булчинска

...
Моника Валериева шашна последователите си в социалните мрежи с булчинска
Коментари Харесай

Моника Валериева се похвали: Ставам катарска принцеса! СНИМКИ:


Моника Валериева шашна почитателите си в обществените мрежи с булчинска фотосесия. Снимките са по- скоро в жанр „ на сутринта след първата брачна нощ “. Но, по този начин или другояче, подкладоха клюката, че златотърсачката скоро може да се омъжи.

През последния месец тя не стопира да се хвали с ултраскъпите и първокласни дарове от новия си покровител – катарски принц. не пропусна да покаже в обществените мрежи всеки чифт скъпи обувки, които той й купил. Смартфон, часовник, парцалки, бижута. И неизменимите огромни букети рози.

Все отново, много от потребителите си питат за какво Валериева демонстрира единствено скъпите дарове от любовника си, само че не и него самия, щом не стопира да се хвали какъв брой я обичал и какъв брой тя го обичала. Явно държи повече на скъпите джунджурии, в сравнение с индивида до себе си, гадаят почитателите й в обществените мрежи.

Други обаче не са съгласни. Щом е подготвена да се забули поради него и да си смени вярата, значи в действителност го обича. Факт е, че откогато е с катареца, Валериева постоянно се снима забулена, с цел да е в унисон в религиозните му възгледи. А нищо чудно скоро и да одобри публично исляма.

Сега, след булчинската фотосесия, почитателите на Моника са в очакване скоро да видят и голям елмаз на безимения й пръст.

Междувременно, моделката се изфука, че скоро щяла да разшири бизнеса си в арабските страни, с помощта на контактите на любовника си. Той й заречен, че миглите от норка, които продава Моника, скоро ще са във всички лъскави бутици на Катар и още няколко страни в района.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР