Моника Ненова твърдо е решена да открие своя брат, който

...
Моника Ненова твърдо е решена да открие своя брат, който
Коментари Харесай

Търси се: Сестра издирва брат си след 45 години раздяла!

Моника Ненова твърдо е решена да открие своя брат, който се е родил преди 45 години в град Батак. Той е проплакал на 13 юли 1972 година в дребното родопско градче и е било записано с имената Ивайло Малинов Николов. Майката е била едвам на 18 години, а поради строгите си родители родила надалеч от вкъщи и го оставила, споделя " Монитор ". След раждането си Ивайло е бил оставен за към 2 години в дом за деца без родители, а в това време младата майка Малинка основала семейство и през 1974 година родила Моника. През тези 2 години обаче дамата не серпантина да тъгува за изоставения си наследник и с мъжа си посетила няколко пъти момченцето в общественото заведение. По-късно детето е било осиновено и чиновниците в дома споделили на майката Малина, че детето й е в положително семейство, само че отказали да дадат информация в коя част на страната живее.

Моника пък дала обет на родителите си преди да склопят очи да намери своя брат.

Малинка Николова почива от тежко онкологично заболяване през 2014 година, а тежката болест покосила 3 години по-късно и мъжа й Иван.

" Баща ми не говореше за детето и го разбирам, тъй като двамата с майка ми са претърпели доста тежко всичките тези неща. През последните дни на заболяването си беше доста зле, само че не спираше да приказва, че има наследник. Аз бях в потрес от загубата и на майка, и на баща, само че им дадох обещание, че ще направя всичко допустимо да намеря Ивайло ", съобщи пред изданието 44-годишната Моника Ненова.

Тя се е записала и в групите във Фейсбук " Търсим се! " и " Къде си? " с вярата нейната история да стигне до повече хора и да завърши с щастлива развръзка.

Сред хората онлайн има такива, които схващат и поддържат Моника, други я упрекват, трети я поучават да остави нещата каквито са.

Но дамата е твърдо решена да намери своя загубен брат. Тя е проверила към този момент в Батак, където е бил роден Ивайло, само че родилният дом е закрит през януари 1975 година Няма информация и в кой дом за деца без родители е бил настанен тогава.

" Искам да го намеря. Ще се опитам да го схвана и в случай че не желае връзка с мен, макар че ще ми е мъчно да приема подобен процес на нещата ", споделя Моника и добавя, че за нея най-голямата разтуха ще е да усети най-малко един път братската му прегръдка. Нейното семейство също я поддържа, а тя се надява децата й да се срещнат със своя вуйчо.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР