Мони Зенгинер от Ергенът“, която призна, че сама е избрала

...
Мони Зенгинер от Ергенът“, която призна, че сама е избрала
Коментари Харесай

Не е за вярване! Мони Зенгинер се показа без грим

Мони Зенгинер от " Ергенът “, която призна, че сама е избрала името Зенгинер, тъй като счита, че " ѝ отива “, сподели на своите почитатели в интернет по какъв начин наподобява без грим. Тя е едно от основните настоящи лица в битката за сърцето на Евгени Генчев, по тази причина и ползата към нея не е по никакъв начин дребен.

Още с появяването на Зенгинер в предаването мощно усещане направиха поправените ѝ устни, както и сериозните операции по лицето ѝ, поради които то страда от липса на мимики. Варненката даже бе част от хипотетичен пердах, поради който предаването напусна съперниката ѝ Теодора. Пам Велидис от " Ергенът “:

Визията не е всичко, само че стойностната визия се гради от вътрешната страна на открито Пам Велидис от " Ергенът “ е естествена, държи се обикновено и към този момент стои надалеч от интригантстването, за разлика от множеството дами в романт… Прочети повече Разбира се, реакциите от феновете към Мони Зенгинер са полярни и до момента в който едни ѝ се радват, а други ѝ се подиграват, тя без капка срам разгласява своя фотография без грим, с цел да покаже, че въобще не се интересува от мнението на хората. Към фотографията Мони написа: " Без грим с мокра коса. Липсва ми единствено утринното кафе. Пия го късо и отровно, благодаря авансово “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР