Мондиалът в Катар е бил най-гледаното събитие от зрителите по

...
Мондиалът в Катар е бил най-гледаното събитие от зрителите по
Коментари Харесай

БНТ запазва лидерските си позиции при отразяването на Мондиала в Катар

Мондиалът в Катар е бил най-гледаното събитие от феновете по време на излъчването на мача за първия полуфинал Аржентина-Хърватия, като Българска национална телевизия 1 е била водач измежду телевизионната публика на възраст над 4 години, гледан е приблизително от 1 034 000 фенове или 14,64 %.

Най-много от тях, близо 700 000 или 26, 54 % от ТВ аудиторията са избрали точно каналите на публичната телевизия – Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, с цел да проследят първия мач от Световното състезание по футбол Катар 2022 година

, с цел да опишат за своите усещания от мачовете досега и от семейството на страната на най-големия футболен конгрес. Те считат, че международното състезание е обществен феномен.

" Финалът е хубаво да има искра, в съответния случай това ще е Аржентина и Франция. Футболът беше лишен от една Библия като Аржентина - Бразилия. Мачът Франция-Англия беше един край прикрит в четвъртфиналите, като наличие, като имена, като динамичност, като голове, като надхитряне ", сподели Ивайло Ангелов.

" Световното състезание е спортно събитие, само че можем да кажем, че това е и един обществен феномен и това го трансформира в толкоз чаровно събитие. Българска национална телевизия стои прелестно, имайки поради, че сме в директна конкуренция, както знаем, и можем да бъдем доста удовлетворени от всичко, което представяме. Така че резултатите са най-хубавото доказателство за работата ни ", счита Стефан Георгиев.

Гледайте вторият полуфиланлен мач на 14 декември 2022 година (сряда) от 21:00 ч. на https://bntnews.bg/sport!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР