Монархът на малката европейска държава Лихтенщайн принц Алоис фон унд

...
Монархът на малката европейска държава Лихтенщайн принц Алоис фон унд
Коментари Харесай

Европейския монарх, който иска да прави богатство от криптовалути

Монархът на дребната европейска страна Лихтенщайн принц Алоис декор унд цу Лихтенщайн има проект по какъв начин да възвърне благосъстоянието на фамилията си и той включва блокчейн и криптовалути. Това удостоверява самият той пред CNBC.

" С тази нова цифрова стопанска система това е нещо, върху което би трябвало да се фокусираме в бъдеще ", разяснява той пред медията.

Към момента страната с по-малко от 400 хиляди души население дължи огромна част от благосъстоянието си на своя статус на данъчен парадайс. Сега обаче управляващите желаят да я трансфорат в същински финансов център.

Самият принц Алоис желае фамилията му също да е част от тази гражданска война, като търси разнообразни благоприятни условия за вложения.

Причината е, че по време на Втората международна война неговите прародители са принудени да разпродадат сбирката си от творби на изкуството, както и доста други активи.

По думите на монархът огромна част от благосъстоянието към този момент е възобновена, само че се търсят разнообразни други възможности за инвестиции, които включват и криптовалути.

Според принц Алоис цифровите пари към момента са " доста рисков " избор, само че въпреки това биха подкрепили за одобряването на властта в княжеството.

" Блокчейн ще промени доста неща и даже може да способства за един по-ефективен метод на ръководство на страната ни ", показва той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР