Монако се намира в сериозна криза от началото на сезона,

...
Монако се намира в сериозна криза от началото на сезона,
Коментари Харесай

Анри: Младите трябва да разберат, че мачовете в ШЛ са нещо специално

Монако се намира в сериозна рецесия от началото на сезона, само че Тиери Анри, който през уикенда реализира първа победа отпред на " монегаските ", има вяра, че тимът стартира да си стъпва на краката и се надява това да си проличи и в мача против Атлетико Мадрид. Монако няма късмет да продължи напред в Шампионската лига, само че двубят е значим за самочувствието на играчите.

" Все още можем да се класираме за Лига Европа, което е задоволителна мотивация. Ще създадем всичко по силите си, с цел да се представим почтено. Винаги споделям на младите, че мачовете в Шампионската лига са нещо особено. Те вземат участие в шампионата и това не е сън, а действителност ", съобщи Анри.

Бившата звезда на Атлетико Радамел Фалкао пък призна, че ще се радва да се изправи против тима, с който реализира най-големите си триумфи.

" Мина много време от този момент, само че е прелестно да видя още веднъж някогашните ми съотборници и хората в клуба. Спомените от огромните ни победи са незабравими. Сега обаче не желая да се съсредоточвам върху предишното. Имаме проблеми с контузени през целия сезон, само че се надявам скоро нещата да се оправят ", показа колумбиецът.
Шампионска Лига 5 кръг, сряда 28 ноември  Атлетико Мадрид 19:55предстои  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР