Монако надви Ница като гост в мач от шести кръг

...
Монако надви Ница като гост в мач от шести кръг
Коментари Харесай

Монако измъкна трудна победа срещу Ница

Монако надделя Ница като посетител в мач от шести кръг на френската Лига 1 с резултат 1:0. Голмайстор за гостите бе Брийл Емболо в 69-та минута.

Още в 5-та минута Никола Пепе от Ница имаше необикновен късмет да отб ележи откакто стигна до отбита топка в наказателното поле, само че ударът му мина високо над напречната греда.

Срещата бе доста равностойна, със здрава борба в центъра на терена. 

Александър Головкин имаше късмет да се разпише във вратата на Ница, през 38-та минута, само че не бе прецизен.

Само няколко минути по-късно още веднъж Головкин имаше късмет, откакто в 41-та минута се освободи от състезател на съперника и стреля, само че удара му мина на сантиметри от дясната греда.

Полувремето завърши с доста положително състояние пред другата врата, като Данте от Ница стреля с глава отблизо разстояние и единствено невероятната интервенция на вратаря Александер Нюбел резервира нулевото тъждество на почивката.

Втората част стартира мощно за Ница, като Никола Пепе още веднъж се оказа на върха на офанзивата в 50-та минута, а негов прекрасен изстрел бе блокиран от неприятелски бранител.

Отново вратаря на гостите блесна с невероятна интервенция в 62-та минута, откакто избави удар на Данте. Феновете на домакините бяха подготвени да честват, само че уви.

В 66-та минута Монако означи, само че бързо ВАР се намеси и анулира попадението поради засада.

Само три минути по-късно, в 69-та минута, Брийл Емболо стигна първи до положително центриране и стреля с глава. Топката попадна в долния десен ъгъл, а Монако поведе с 1:0.

Докрая на мача домакините не съумяха да върнат това попадение и по този начин Монако измъкна трите точки, с които се намести на 10-то място в Лига 1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР