Момичето празнува рожден ден през април и е доста нетърпелива

...
Момичето празнува рожден ден през април и е доста нетърпелива
Коментари Харесай

Баща за пример ли? Глупости! Том Круз не е виждал дъщеря си от 12 години

Момичето чества рожден ден през април и е много нетърпелива в очакване на празника си. Сури обаче към момента отхвърля да поддържа връзка с татко си и последователно се трансформира в тъкмо копие на майка си Кейти Холмс.

Изданието напомня, че родителите й се развеждат през 2012 година, когато тя е единствено на 6 години.Оттогава девойката не се е виждала с татко си, за който е известно, че е почитател на сциентоложката черква. Религията не му разрешава да поддържа връзка с хора, които не споделят неговата религия.

Сури Круз всячески се пробва да заобикаля публичността – тя не се интересува от алените килими, връзките на родителите си или опцията елементарно да стане известна и да заеме мястото си в шоубизнеса. Единствената й огромна пристрастеност е модата. С течение на времето този интерес прераства в концепция фикс, а неотдавна стана известно, че е решила да учи мода в лицей в Ню Йорк и да гради кариера на дизайнер.

С поддръжката на майка си Сури прави първите си стъпки във филмовата промишленост – записва саундтраци към филми с присъединяване на майка си („ Сами дружно “ и „ Малките неща в живота “). Порасналата госпожица все по-често е забелязвана по улиците на Ню Йорк с към този момент разпознаваемия си розов куфар.

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР