Момичето не е известно, но двамата с Калин Врачански не

...
Момичето не е известно, но двамата с Калин Врачански не
Коментари Харесай

В Средите Се Шушука! Ето Кое Е Новото Гадже На Калин Врачански! Няма Равен, Актьорът Успя Да Завърти Самата

Момичето не е известно, само че двамата с Калин Врачански не спираха да се прегръщат и целуват на обществено место.

В светските среди се майтапят, че това е седмото подред гадже, което си има руси коси. Вероятно пристрастеността на Калин Врачански към русокоски е пословична.

Най-дългата връзка на артиста бе с колежката му Силвия Петкова. Двамата имаха дълго връзка, която продължи осем години. Влюбените не спираха да се събират и да се разделят непрестанно.

В един миг фрагмента на спектакъл „ София ” призна, че Калин Врачански е скъп като другар, само че като гадже го няма въобще.

По това време актрисата разкри, че Калин Врачански имал проблем с алкохола. Блондинът отхвърли да има такова нещо. Той съобщи, че обичал да разпуска с чаша в ръка един път в седмицата, написа разкрития.ком.

При едно такова „ разформироване ” той удари човек в „ Библиотеката ”, тъй като го „ гледал неприятно ”, разясняват източници.

Въпреки че отхвърля да има проблем с твърдия алкохол функциите на Калин Врачански понижиха и режисьорите си имат едно мислено, когато го наемат за някакви функции, разясняват източници.

Сега следва да забележим какъв брой дълга ще се окаже любовта му към новата възлюбена и дали няма и тя да трае от ден до пладне, съвсем като последните няколко афери.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР