Момичетата от националния отбор по художествена гимнастика участваха в красива

...
Момичетата от националния отбор по художествена гимнастика участваха в красива
Коментари Харесай

Грациите блестят в луксозен календар

Момичетата от националния тим по художествена гимнастика участваха в красива начин на живот фотосесия. Официалният сътрудник на Българската федерация по художествена гимнастика Motorola сътвори лимитиран тираж от първия по рода си първокласен годишен календар на американската марка у нас.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
На страниците на всеки от месеците блестят представителките на националния тим дами - самостоятелно Невяна Владинова, Катрин Тасева, Петя Борисова, Боряна Калейн и Ерика Зафирова.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
Ансамбълът, в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Теодора Александрова и Мадлен Радуканова заема почетното място на корицата. Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева - запаси в ансамбъла - също са запечатани на страниците на първокласното издание.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
Екипът, който стои зад плана, е добре прочут в българските елит среди. Кадрите са снимани от фотографа Валентин Даневски дружно с Диляна Флорентин. Стилист е Хубен Хубенов, а гримът е поверен на Слав. Прическите на девойките са дело на известния българския фризьор Георги Петков, до момента в който изящната хореография е работа на Маргарита Будинова и Елица Павликенова. Целият криейтив за красивия календар пък е дело на PR организацията на Motorola - Mate Bulgaria.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
“Нашият екип работи по реализирането на тази концепция в последните няколко месеца, защото искахме резултатът да очарова публиката и почитателите на художествената гимнастика. За нас беше значимо да създадем нещо много по-различно от общоприетия годишен състезателен календар и, съдейки по реакциите в обществените мрежи, наподобява сме постигнали задачата си. Благодаря на госпожа Илиана Раева и целия тим по художествена гимнастика за съвършената организация и осъществяване, както и на всички девойки за голямото предпочитание, с което очевидно участваха в този план. Първоначалният тираж към този момент е привършен и обмисляме разновидности за разпространяване, които да отговорят на изненадващо високия даже за нас интерес”, съобщи Владислав Иванов, General Manager на Motorola за Югоизточна Европа.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
“Изключително съм щастлива да видя всички девойки в една друга светлина - тази на същински звезди, каквито те към този момент в действителност са. След оценките, които получихме на “Спортист на годината”, и всички триумфи, които завоювахме през 2017 година, тези прелестни млади дами заслужаваха да вземат участие в нещо друго и доста вдъхновяващо за тях - първата им професионална фотосесия отвън залите и килимите. Огромни благодарности на нашия сътрудник Motorola за чудесната концепция и най-много за желанието, с което тя се трансформира в действителност. Почитателите на художествената гимнастика не стопират да ни пишат с готовност да се снабдят с най-малко една численост от календара”, сподели Илиана Раева.
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
От Motorola дават обещание още в първите работни дни на 2018 година да бъде осъществен втори тираж. Допълнителните бройки се чака да бъдат налични в Lenovo Exclusive Store в Парадайс Център в София, както и в онлайн магазина на адрес www.lenovoonline.bg в началато на януари на цена от 15 лева
 Грациите блестят в първокласен календар @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР