Момичета, никога не издавайте на момчетата тайните на вашия грим! Веднага

...
Момичета, никога не издавайте на момчетата тайните на вашия грим!
Веднага
Коментари Харесай

Младеж се шокира, щом разбира, че миглите на приятелката му са изкуствени (видео)

Момичета, в никакъв случай не издавайте на момчетата тайните на вашия грим!

Веднага след бала си абитуриентката от Ню Джърси Кейли О’Кейн си свалила изкуствените мигли пред своя другар. И, съдейки по видеото, което снимала този миг, младежът няма да се възвърне от шока скоро!

Съдейки по изражението на лицето му, индивидът скоро няма да може да заспи без помощта на сънотворни!

Видеото е снимано от 17-годишната Аманда Цимерман, другарка на Кайли. Според нея тя даже не е забелязала, че Джо е в фрагмента, до момента в който не прегледала записа.

„ Когато Кайли стартира да си отлепя миглите след дипломирането си, взех решение да го снима за блога си “, споделя Аманда. „ Дори не знаех, че той стои до мен и го видях по-късно. Просто имах шанс с този миг! ”

 потрес

Кайли и Джо мигновено се трансформирали в интернет звезди. Много от мъжете симпатизират на Джо, а някои го нарекли „ очарователно доверчив “. „ Наистина ли не се досети, че тези мигли са подправени? – изненадва се публиката. – О, свещена елементарност! “

Според Аманда това видео ще бъде потребно както за девойки, които се намират в сходни обстановки, по този начин и за момчета, „ доста от които просто не подозират какво многообразие от разнообразни артикули за хубост употребяват техните приятелки “.

Източник: dailymail.co.uk

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР