Момичета и момчета от Лом събират дарения за операция на

...
Момичета и момчета от Лом събират дарения за операция на
Коментари Харесай

Момичета и момчета от Лом събират дарения за операция на млад полицай

Момичета и момчета от Лом събират дарения за интервенция на млад служител на реда, болен от рак. Заразително е това, което вършат младежите, считат локалните и с ненаситност се включват в благотворителната акция. Средства се набират от кутии в аптеки и магазини и посредством организацията на базар.
Над половин звук "спасена " от боклука пластмаса е предадена за преработване от Гражданската самодейност “Пластмаса за щедрост " - Лом.
За предходната година събраното количество боклуци е 5,200 тона. След извършена анкета основателите са взели решение със събраните 1000 лева да се подкрепи самодейността на приятелите на болния от рак 20-годишeн служител на реда Антон Петров, които събират средства за лекуването му в чужбина.
Парите ще бъдат преведени в дарителската сметка, оповестиха основателите. Антон Николаев Петров от Лом е мечтаел от дребен да стане служител на реда. Той е издържал изпитите и почнал 6- месечна специализация, само че при обзор медиците разкрили, че страда от подлата болест. Родителите му са водили договаряния за интервенцията му с три клиники в Германия, само че поради пандемията от ковид интервенцията се отсрочва във времето. Все още не е събрана нужната сума. За изцелението на младия служител на реда са дарили средства възпитаници от СУ “Димитър Маринов “ и локални поданици.
ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА 02/0000000027565077
IBAN: BG64STSA93000027565077
BIC: STSABGSF
БАНКА: ДСК
Получател: АНТОН НИКОЛАЕВ ПЕТРОВ /ANTON NIKOLAEV PETROV
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР