Момиче от Престън (Великобритания) бе наречено истинска героиня, след като

...
Момиче от Престън (Великобритания) бе наречено истинска героиня, след като
Коментари Харесай

7-годишно момиче спаси живота на майка си

Момиче от Престън (Великобритания) бе наречено същинска героиня, откакто направи на майка си кардиопулмонална реанимация, написа usa.one.
7-годишната Джесика Киндър гледала телевизия, когато видяла, че майка й, 32-годишната Беки Грийн, е изгубила схващане “Джесика незабавно напръскала с вода майка си, с цел да се „ опита да я разсъни “, след което почнала да прави кардиопулмонална реанимация, за която научила в YouTube. Освен това момичето се обадило на кола за спешна помощ, а фелдшерите към този момент бързали на помощ, до момента в който Джесика спасявала майка си.

„ Моето малко момиченце ми направи CPR, тъй като мислела че загивам.Толкова се гордея с нея. Тя е моят воин, казв Беки. Попитах я по какъв начин е схванала какво да прави и тя ми отговори, че е видяла някой да го прави в YouTube. “ Тя обича да гледа разнообразни видеоклипове, в това число познавателни, само че нямах визия, че гледа видео за сърдечно-белодробна реанимация. Ако не е аела какво да прави, в случай че се бе уплашила, в случай че не е работила толкоз бързо, кой знае какво може да се случи? "

Лекарите, откакто създали нужните проби, споделили на Беки, че има епилепсия „ Според дамата това е първият припадък в живота й. Самата дребна героиня била болна няколко дни след случая, което съгласно лекарите е признак на посттравматичен стрес. Сега Джесика е в идеална кондиция. Когато момичето се върнало на учебно заведение, тя получила премия за смелост. А съгласно Беки Грийн, щерка й в този момент желае да оказва помощ на другите в бъдеще, ставайки доктор или здравна сестра.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР