Момчето със специални образователни потребности, което беше малтретирано от момиче

...
Момчето със специални образователни потребности, което беше малтретирано от момиче
Коментари Харесай

Бащата на малтретираното дете със специални потребности: Това не се случва за първи път

Момчето със специфични просветителни потребности, което беше измъчвано от момиче в Перник, не за първи път е обект на експанзия. Това съобщи татко му - Петър Анастатиев, в ефира на „ Здравей, България ".

„ Илиян сега се усъвършенства, върви на учебно заведение. Обясни ми, че е отивал до магазина, когато едната госпожица от клипа го извикала и почнал боят. Това не се случва за първи път. Познавам едното момиче. Родителите й не са се свързвали със фамилията ни след случая ", разясни той.

„ Предстои доста работа, това са деца в нежна възраст. Трябва да разгледаме обстановката доста детайлно, а не да подминем като следващия подобен случай, станал обществено притежание. Трябва да се работи и с двете страни. Явно средата, в която порастват тези девойки, не е добра. Хубавото в тази обстановка е, че класът на Илиян напълно го поддържа. Майката на едно от девойките е някогашен шеф на учебно заведение и почитан учител. За страдание ми е мъчно да кажа какво се случва в фамилията й ", изясни кметът на града Станислав Владимиров.

Във вторник видеоклипът с експанзията взриви обществените мрежи. Районната прокуратура разпореди инспекция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР