Момче на 14-годишна възраст е бито в двора на Основно

...
Момче на 14-годишна възраст е бито в двора на Основно
Коментари Харесай

Биха момче на 14-години в двора на училище

Момче на 14-годишна възраст е бито в двора на Основно учебно заведение " Любен Каравелов " в хасковското село Узунджово. За случая към 14 часа следобяд през вчерашния ден алармира дядото на потърпевшия младеж Антон Атанасов, а от Регионалното ръководство на образованието (РУО) в Хасково потвърдиха за случая.



Ученикът в четвърти клас е бил на двора със съучениците си и е играел футбол, когато блъснал и блъснал с топката друго дете. То се оплакало на собствен 17-годишен братовчед и негов другар, които в този миг били наоколо. Двамата влезнали в двора на учебното заведение и нападнали момчето, което след нанесените му удари останало до края на часовете и се оплакало на околните едвам когато се прибрало в село Нова вяра.



" Занятията в образователното заведение са целодневни. По време на станалото на място е имало педагогичен личен състав ", сподели за Българска телеграфна агенция началникът на РУО Силвия Касабова. Тя увери, че още през вчерашния ден е получила отчет по случая от директорката на учебното заведение. Днес следобяд в отдел " Закрила на детето " заседава мултидисциплинарна комисия с присъединяване и на двете страни в спора, която ще реши какво ще бъде подхванато, посочи Касабова.

Битото дете е настанено превантивно в неврохирургията в хасковската болница, като положението му е положително и то е контактно. Антон Атанасов сподели, че ще търси правдивост и отмъщение от съда.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР