Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, завършил

...
Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, завършил
Коментари Харесай

13-годишен е първият човек в света, превъртял Тетрис

Момче на 13 години от Оклахома стана първият човек, приключил играта " Тетрис ", което за 40-годишното й битие беше постигано единствено от изкуствен интелект, оповестиха Агенция Франс Прес и АП.

Уилис Гибсън приключи последното 157-о равнище на класиката на " Нинтендо " за 38 минути. 

Играта в действителност няма край. Тухличките падат все по-бързо и играчът би трябвало да ги подреди. Когато машината не насмогва, дисплеят " замръзва ". Това се случва и в достижението на Уилис Гибсън. 

" Господи ", възкликва момчето, когато играта стопира във видео, оповестено в Youtube. " Не усещам пръстите си ".

" Това до момента не е постигано от човек ", акцентира пред " Ню Йорк таймс " Винс Клементе, президент на международния шампионат по " Тетрис ". " Всички смятаха, че това е невероятно допреди няколко години ".

До наскоро равнище 29 се смяташе за горната граница на " Тетрис ", тъй като играта става толкоз бърза, че човек не може да реагира.

Напоследък обаче новото потомство геймъри мина тази граница с нова техника, която употребява нов метод на командване на контролера на конзолата NES. При нея се употребяват всички пръсти с трептене, а освен два и честотата на натискане се усилва внезапно, написа Българска телеграфна агенция. 



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР