Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални

...
Моля се тази война да спре, тези амбиции за териториални
Коментари Харесай

Васил Найденов: Имах много гадни години

" Моля се тази война да спре, тези упоритости за териториални надпревари да приключат. Може би сами би трябвало да си помогнем. Човекът, като субект, би трябвало повече да изисква от избрани хора, а не да следи ". Това сподели звездата на българската сцена Васил Найденов пред NOVA.

Според него човечеството не се вслушва в препоръките на Бог.

" Иисус възкръсна, с цел да ни е топло на душите. Да има доброта. Като че ли не се вслушвахме в Господните притчи. Природата не съумя да ни научи да бъдем малко по-добри, да не бъдем егоисти ", сподели още той.

Относно персоналния си живот, Васил Найденов показа, че се усеща благополучен.

" Мисля, че съм благополучен за това, че се осъществих. Имах доста гадни години. Правителството ни научи да работим и да нямаме искания. Държавата е длъжна на артистите ни. Много е хубаво, когато твоите сътрудници, които са безкомпромисни, всяка вечер те гледат и ръкопляскат. Даже да пееш подправено, дори да куцаш на сцената, в случай че имаш нужната сила, хората го усещат ", сподели още артистът.

На въпрос дали вижда у някого Васил Найденов след време, той отговори, че всеки си има лична звезда и сигурно има надарени хора, колкото него или колкото Лили Иванова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР