Моля, да ни предоставите протокол от върховния орган – коалиционния

...
Моля, да ни предоставите протокол от върховния орган – коалиционния
Коментари Харесай

Халил Летифов към „Промяната“: По-зле сте от ГЕРБ

Моля, да ни предоставите протокол от висшия орган – съдружния съвет, който заседава повече от Народното събранието през днешния ден, с цел да разберем какво е решил.

С тези думи зам.-председателят на Движение за права и свободи и на ПГ на Движението Халил Летифов се обърна към ръководещите партии в Народното събрание.

Днес още веднъж опозицията избавя ръководещото болшинство, акцентира той. „Разбрахме за ощетяването в комисиите, само че не чухме мнение на ръководещото болшинство по какъв начин ще бъде позволена тази неправда. Вие дойдохте като противовес на ГЕРБ, те бяха неприятни, само че за съпоставяне в ръководството на ГЕРБ Движение за права и свободи председателстваше две комисии, а в този момент с повече народни представители имаме нула. Вие сте по- зле и от ГЕРБ, съобщи Летифов.

Той взе думата и за имитация и подсети на народните представители, че не е грях да си некомпетентен, постоянно има потребност от нови народни представители, с цел да има наследници, с цел да е жив парламентаризмът. Попита обаче какво значи да има нормалност и парламентаризъм и той да е жив. „Мантрата, с която беше завзета властта беше, че всичко ще бъде обществено пред обществото. Но до ден сегашен всичко е на мрачно. За да разберем кой с кого се е бил и какъв е бил пазарлъкът„, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи. Подчерта, че да си некомпетентен не е грях, само че да излъжеш гласоподавателите си и българския народ е грях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР