Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода 04 декември- 08 декември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Тази седмица очарователна персона ще разсъни любознанието ви и ще помислите за доближаване. Добре е да не се заблуждавате, бъдете реалисти. Преценете добре обстановката и не бъдете наивни. Очертават се проблеми при реализиране на уговорени срещи и настоятелен занимания.

Телец

През седмицата ще постигнете положителни резултати по цели и въпроси в персонален проект. Справяте се безупречно, възприятието ви за баланс е ненадминато. Имате потребност от другарски съвет по отношение на бъдещи ваши стъпки. В любовта ви настава интервал на мъртвило, което значи, че сте с улегнали взаимоотношения посред ви.

Близнаци

Седмицата стартира много с напрежение. Ще има остри несъгласия в службата, които в някои случаи ще доближат до тежка фаза. Добрата вест е, че това няма да продължи през целия интервал и в последна сметка всичко ще се подреди. Ще имате и задоволително време и за обичания човек, направете нещо персонално за него.

Рак

Седмицата ще стартира много натоварено и просто няма да знаете накъде да се обърнете и с коя задача да се захванете по-напред. Добрите вести са, че през втората половина на седмицата всичко ще бъде много по-спокойно и положително и дадена персона ще успее да ви изненада доста прелестно.

Лъв

Личният ви късмет е доста мощен и ще ви донесе триумф през седмицата. Не се предоверявайте на сътрудници, както и на познати от публичните среди. За реализацията на материалните си цели би трябвало да деянията по-голяма упоритост, само че с нужния такт, с цел да не последват проблеми.

Дева

Седмицата ще бъде по-стресова от елементарното. Имате потребност от деен релакс. Вашите близки ще ви окажат цялостно подпомагане, даже ще се опитат да създадат почивката ви цялостна. Не се претоварвайте никога. Нямате потребност от това в този момент. Грижете се повече за себе си през идните дни.

Везни

Благоприятна седмица, който ще стартира неприятно за деловата реализация на мнозина, само че ще последват промени, които ще ви дават чудесни благоприятни условия за достижения. Проблемните обстановки за седмицата са свързани с сътрудници, които ще ви основават компликации. Романтично настроени сте и това ще помогне на креативния ви метод.

Скорпион

Условията през тази седмица не са удобни за вас по редица външни аргументи. Не ги подценявайте! За да възстановите силите си се заемете с нещо прелестно и не се ангажирайте с непознати проблеми. Със спорт или физическа работа ще възвърнете положителната си форма и ще повишите тонуса си.

Стрелец

С каквото и да се занимавате тази седмица, ще постигате положителни резултати, макар, че са вероятни обрати. Въздържайте се да налагате мнението си там, където е добре да заемете по-неутрална позиция. Ще си спестите разочарования и сила. Няма потребност да спорите, в случай че събеседника ви не вижда това, което се пробвате да му кажете.

Козирог

Добре е тази седмица да обърнете в своя изгода изхода от нежелано развиване, виновност за което имате и вие. Успокояващото е, че сте настроени положително към всички към вас.Това ще ви помогне, освен в мисленето, само че и в връзките ви с тях. Ярко енергични сте и ще работят интензивно в деловата сфера до реализиране на желанията си.

Водолей

Тази седмица имате положителни шансове да осъществите умислен план, само че ще ви е належащо много самообладание. Ако покажете, че го имате, резултатите скоро ще са налице. Тези дни не трябва да се страхувате, изключително в случай че става въпрос за сърдечни трепети. Признайте възприятията си, няма да съжалявате.

Риби

Със сигурност се обрисува един миг на по-значително напрежение тази седмица, през който би трябвало да се овладеете и да не достигате до крайности. Не е изключено да получите примамливо предложение, върху което много ще се замислите. Бъдете реалисти и не правете прибързани дейности.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР