Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 30 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес не е най-подходящият ден да поискате покачване или спомагателни привилегии в работата или където и да е. Това не значи, че се оценявате ниско, просто би трябвало да изчакате подобаващия миг.

Телец

Денят е в действителност подобаващ да говорите. Хората би трябвало да знаят какво мислите и какво чувствате, не се колебайте да им споделите. Обсъдете проектите си в дълготраен проект или просто кажете къде желаете да вечеряте.

Близнаци

Някой, който ви е непосредствен, малко ще се отдръпне от вас през днешния ден, само че не се отчайвайте. Дайте му пространството, което му е нужно и евентуално по-късно връзката ви ще стане още по-силна от преди.

Рак

Днес изпитвате голямо предпочитание да се срещате с нови хора. Вашата потребност от другарство и връзка в никакъв случай няма да бъде задоволена. Днес е страховит ден да се срещате с нови хора и да ги очаровате.

Лъв

Почти цялата ви сила е ориентирана към един човек през днешния ден. Това може да е вашият сътрудник, ваш сътрудник, другар или помощник. Тази сила би трябвало да бъде значително положителна и всичко ще бъде допустимо за вас.

Дева

Това е един от тези дни, в които сте интензивно ангажирани с вашите сътрудници и фамилии, тъй че се възползвайте оптимално от това и говорете с тях от по-рано. Поне един от тях се нуждае от вас.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР