Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 27 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Не се поддавайте на операции, помислете със личната си глава и напълно скоро ще намерите решението, което търсите. Днес умерено може да се премиите с нещо, което доста обичате или желаете от дълго време.

Телец

Началото на деня е много оптимистично и това ви зарежда с доста сила. Задачите на работното място ще вървят, а и персоналните ви каузи ще тръгнат в непредвидена, само че позитивна посока. Всичко това ще ви направи много удовлетворени и щастливи

Близнаци

Слушайте деликатно това, което ви споделят другите. Трябва да се научите да приемате непознатото мнение и непознатите препоръки, даже и да не ви се желае. Невинаги вие сте прави и през днешния ден ще ви го потвърдят. Извадете си съответните поучения

Рак

Днес ще бъдете много ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате даже в остатък. Не се вторачвайте в детайлности, тъй като и без друго не ви стига времето. Мобилизирайте се, с цел да свършите всичко в период.

Лъв

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкоз по-добре ще се справите. Само не бъдете толкоз праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че директният път не всеки път е най-хубавият.

Дева

Ден на упоритости и непоносимост. Конфликтите ще пораждат безусловно от нищото. Най-добре е да не давате воля на гнева си, с цел да не " пометете " всички към себе си. Винаги има метод да улесните нещата, като се отпуснете и се шегувате.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР