Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 28 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вашата обществена сила е доста мощна през днешния ден. Ще ви се наложи да бъдете заслужен представител на дадена група хора, може би град, нация, страна или семейство. Ще докоснете доста хора и ще оставите отпечатък в съзнанието им.

Телец

Днес умствената ви сила е извънредно мощна и ще ви хрумнат доста нови и гениални хрумвания. В положение сте да се справите с съвсем всичко през днешния ден. Споделете какво мислите с тези към вас, може да има някой, който да може да ви помогне.

Близнаци

Днес ще се наложи да сложите граница сред обществения и персоналния си живот, макар че това може да значи, че никой няма да е изцяло задоволен. Просто приемете, че по този начин би трябвало да стоят нещата.

Рак

Обърнете внимание на огромния план, с който сте се захванали у дома или в работата. Без вашата вродена дисциплинираност нищо няма да се получи. Не си давайте отмора, до момента в който не свършите всичко, макар че вие по този начин или другояче ще го извършите.

Лъв

Днес ще бъдете сюрпризирани от позвъняване или и-мейл от член на фамилията ви ще ви изненада през днешния ден. Ще става въпрос за нещо, което изцяло сте не запомнили. Може да е нещо безобидно, като пропуснат рожден ден, да вземем за пример. Но може и да бъде съществено.

Дева

Днес ще получите огромна изненада. Трябва да държите очите си отворени и да имате очи и на гърба. Трябва да се добре готови за всичко, което може да ви се случи, само че това не е изключително мъчно за вас.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР