Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 17 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес се намирате в доста комплицирано състояние, само че можете да го измененията, стига да желаете. Ще бъдете в положение да подмените запас, който сте считали за привършен, тъй че дръжте очите си отворени.

Телец

Настроенията ви са именити през днешния ден. Ще бъдете в положение да се измъкнете от съвсем всяка обстановка, да извлечете максимума от нея и да превърнете съвсем всяко нещо в изкуство.

Близнаци

Може би желаете да задържите малко нещата по този начин, както са и просто да гледате, до момента в който ви се натрупа малко повече работа. Интуициите ви са мощни и може да излезете с няколко основни прозрения.

Рак

Днес ще ви е извънредно мъчно да разграничавате нещата, това е частично, тъй като не вярвате изцяло на вашата вътрешен глас. Уверете се, че имате достъп до по-дълбоките си инстинкти.

Лъв

Опитайте да накарате приятелите или фамилията ви да пазарят с вас. Ще ви се отрази ужасно, ще се отърсите от всички проблеми и ще се чувствате доста добре. Ще бъдете заредени с позитивна сила по-късно.

Дева

Вашият мозък е жаден за нови познания, информация и провокации. Дайте му това, от което се нуждае. Намерете някаква нова, потребна информация, сигурно ще ви бъде от изгода в бъдеще.

Везни

Днес би трябвало да си поставите за цел да се справите със личните си страсти и потребности преди всичко. Оставете всички останали на назад във времето, въпреки всичко най-важното е вие да сте добре. По-късно помогнете и на другите.

Скорпион

Обърнете внимание на вашите видения и музи днес- може да откриете, че имате повече от задоволително благосклонност, с цел да наблюдавате най-хубавите от тях. Моментът е подобаващ да започнете пътешестване.

Стрелец

Днес ще откриете нови дълбочини в себе си и може да решите, че през днешния ден е идеалният ден за нови изследвания. Денят е доста подобаващ да разширите персоналните си благоприятни условия.

Козирог

Чувствате се някак отритнати и подценени, само че това може да се окаже отлично за вас. Това е добър миг да погледнете нещата от нова вероятност и да видите дали можете да накарате хората си да създадат дребни промени.

Водолей

Имате потребност да проведете диалог с избран човек. И ще получите този диалог по-лесно, в сравнение с допускате. Това може да ви хареса и ще разберете, че сте в положение да употребявате тази връзка.

Риби

Може да се чувствате слаби и беззащитни, само че това не е правилно. Опитайте да накарате приятелите и сътрудниците си да ви оказват помощ да увеличите конкуренцията си. До края на деня ще осъзнаете същинските си благоприятни условия.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР