Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 16 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес сте извънредно продуктивни и всичко ще бъде доста по-лесно за вас, в сравнение с за останалите, с които работите или живеете. Днес е подобаващият миг да дадете всичко от себе си и да извършите нещата, които другите хора не могат.

Телец

Днес би трябвало да се погрижите за дома си, без значение какъв брой работа или задължения имате. Не забравяйте, че дома и фамилията постоянно би трябвало да бъадт преди всичко. Днес ще има доста хора към вас, на които можете да разчитате и са подготвени да оказват помощ.

Близнаци

Днес можете да преживеете доста неща и да свършите доста значима работа, тъй като сте доста сложни за разпръскване. Ще бъде добре да се откъснете от всичко и всички, тъй като по този начин ще дадете максимума от себе си.

Рак

Вашите енергийни равнища ще бъдат доста високи през целия ден, тъй че се възползвайте оптимално от това. Ще откриете, че вашите другари не могат да поддържат връзка с вас, само че вие ще се справите и сами за известно време.

Лъв

Денят е доста подобаващ да се отдадете на работа в екип. Вашата добра обществена сила ще ви помогне да оставите егото си настрани, което ще ви бъде доста от изгода. Днес ще оцените цената на консенсуса.

Дева

Оставете на вашето семейство да дефинира кое да е на дневен ред през днешния ден. Ще бъде доста благ жест от ваша страна, без значение какъв е резултатът. Вашата естествена вътрешен глас е да събирате хората на едно място през днешния ден.

Везни

Помогнете на другар в потребност през днешния ден. Може да не сте в положение да им помогнете с най-големите им житейски проблеми през днешния ден, само че даже единствено наличието им ще бъде успокояващо.

Скорпион

Вашата велика прочувствена сила ви дава опцията да се откажете от контрола върху някой аспект от живота си, без да се тревожите за следствията. Днес доста неща ще се трансформират за вас.

Стрелец

Днес ще съумеете да се синхронизирате добре с всички към вас- другари, сътрудници, познати. За страдание, може да се окаже, че сте прекомерно заети и нямате време да обърнете внимание на всички хора, на които желаете да обърнете внимание.

Козирог

Днес сте изпълнени с позитивна сила и би трябвало да се възползвате оптимално от това, тъй като ви следва един страховит ден, на който би трябвало да се насладите. Скоро всички спънки ще бъдат отстранени.

Водолей

Ако имате домакински любим, посветете днешния ден на него. Ако пък нямате, обмислете концепцията да си вземете или да помогнете на животно в неволя. Енергията и любовта, които държите в себе си би трябвало да бъдат изразходени.

Риби

Вашият любовен живот е във напредък, даже да не ви се коства по този начин. Денят е подобаващ да прекарате времето с колегата си или просто да се насладите на малко време със фамилията си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР