Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 21 август 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще имате потребност от другар и в това няма нищо срамно. Всеки човек има потребност от поддръжка и от приятелско рамо, на което да поплаче. Вие сте късметлия, че имате подобен човек в живота си.

Телец

Днес всичко е във ваша изгода и има някаква мощ, която ви тласка напред. Не спирайте по никакъв мотив. Вашата непримиримост ще се изплати в далечното бъдеще, тъй че си заслужава.

Близнаци

Вашата душeвност е извънредно мощна през днешния ден. Но все пак, към момента не можете да четете мисли, тъй че се поинтересувайте хората към вас какво претърпяват и по какъв начин се усещат.

Рак

Не е нужно да се оплаквате и да обвинявате ориста. Трябва да се справите с провокациите и ще е чувствате доста добре, че сте минали през някаква компликация.

Лъв

Днес сте в по-голяма естетика с хората от нормално, чувствате се доста добре и това ви проличава. Не спирайте да излъчвате позитивна сила, ще вдъхновите доста хора през днешния ден.

Дева

Не можете да търпите да стоите на едно място и да не вършиме нищо. Не се отхвърляйте, продължавайте да работите крепко, макар дребните неуспехи. Не спирайте да се усмихвате.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР