Можете да победите диабета с помощта на натурални средства! Нашето

...
Можете да победите диабета с помощта на натурални средства! Нашето
Коментари Харесай

Победете диабета без намесата на медицината

Можете да успехите диабета благодарение на натурални средства!

Нашето тяло е уникално и можете да му помогнете със самолечение. Предлагаме ви историята на човек, който е съумял да победи диабета, високото кръвно налягане и да отслабне без лекарства.

Вместо да приема инсулин, както и хапчета против високо кръвно налягане, той употребявал сурови зеленчуци и плодове.

Тази история се е случила преди 4 години, когато мъжът започал да се усеща непрекъснато жаден, което е най-честият признак за диабет.

Той преминал кръвен тест и открил, че равнището на кръвната му захар е 29, а панкреасът е престанал да действа. Затова той трябвало да приема инсулин постоянно.

След като започнал да приема инсулин, индивидът почувствал, че здравето му се утежнява, тъй като равнището на триглицеридите се повишило до 16, а кръвното му налягане достигнало 150/100. Няколко дни по-късно той видял стратегия, наречена “На ръба на науката ”.

Здравето му започнало да се усъвършенства и кръвното му налягане се нормализирало (120/70). Нивото на триглицеридите спаднало на 1,4, тъй че той не е трябвало да приема инсулин и други хапчета.

Също по този начин мъжът загубил повече от 20 кг.

По-долу е рецептата, която мъжът употребявал:

2 банани2 ябълкималко зеле5 кивитаПоловин литър вода

Как да приемате:

Изпийте половин литър сок заран и пийте останалото денем. Ако сте гладни, консумирайте малко количество плодове, салата или риба звук. Тези артикули са богати на витамин В12 и са доста потребни за вашия организъм.

Вижте още: Отстранете тъмните петна по лицето и ръцете с това средство!

Предимството на тази диета е, че на практика няма да се чувствате гладни. Това се дължи на факта, че мозъкът получава информация от кръвта, с цел да дефинира дали сте гладни или не. Кръвта, цялостна с хранителни субстанции от соковете, пречи на мозъка да предизвика „ сигнали на апетит “.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР