Можем уверено да кажем, че Шарлот Тилбъри е кралицата на

...
Можем уверено да кажем, че Шарлот Тилбъри е кралицата на
Коментари Харесай

Феновете на Шарлот Тилбъри се отказват от крем за 79 паунда за покупка против стареене за 7 паунда, който „трансформира кожата“

Можем решително да кажем, че Шарлот Тилбъри е кралицата на блясъка, само че нейните артикули не са евтини – изключително нейната емблематична Magic Крем, който е £79 за бутилка от 50 ml.

За тези, които не желаят да харчат купища единствено за един артикул за грижа за кожата, не се опасявайте, защото забелязахме Pro Miracle Cream на Revolution в продажба единствено за £7,10 вместо неговия нормална цена от £10 в Lookfantastic.

Твърди се, че „ вършещият знамение “ овлажнител е препис на скъпия Magic Cream на Charlotte Tilbury и освен има същата консистенция като първокласния аналог, само че и се пръска с сходни обичани на кожата съставки като ниацинамид, витамин С, хиалуронова киселина и масло от шеа.

Вече е в продажба за £7,50, само че има метод да получите още по-голяма отстъпка, защото Lookfantastic преди малко пусна 29% код за отстъпка за празнуване на високосната година - и се отнася даже за артикули в ликвидация, в това число крема Pro Miracle. За да изискате отстъпката, въведете код FEB29 в полет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР