Можем само да гадаем за причините Васил БожковВасил Крумов Божков

...
Можем само да гадаем за причините Васил БожковВасил Крумов Божков
Коментари Харесай

Има ли някаква стратегия в действията на Божков?

Можем единствено да гадаем за аргументите Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да реши да се върне в България. Могат да бъдат две съществени групи - че има някакви спънки и проблеми пред това да остане в Дубай или, че има някакви развития в България, които може би му дават известни очаквания за по-благоприятно развиване на неговата обстановка спрямо преди. Предполагам, че в най-скоро време ще стане ясно. 

Този коментар направи Димитър Марков от правната стратегия на Центъра за проучване на демокрацията пред БНР.

Според него, моментът за завръщане на Божков “със сигурност не е инцидентен ”. 

“От дейностите проличава някаква тактика! Каква тъкмо е - следва да разберем в идващите дни ”. 

Мълчанието на политическите по тематиката през миналите дни Марков отдаде на напрегнатата политическа конюнктура:  " Искри прехвърчат през ръководещата некоалиция. А предстоят и локални избори. Знаем, че част от обвиняванията против господин Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са свързани с корупционни покупко-продажби с присъединяване на висши политици, тъй че, съгласно мен, е обикновено сега да има такава тактика - на изчакване, с цел да се разбере накъде ще се развият събитията ”. 

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от не е единствената фигура от бизнес елита на България, за която има основателни съмнения да се счита, че са свързани с проведената престъпност, посочи специалистът, който чака “и в бъдеще медийната среда да бъде главното поле на изява на немалка част от тези хора ”:  “В прокуратурата занапред предстоят динамични процеси! Предстои избор на нов основен прокурор и гледане на промени в Конституцията, които значително ще преструктурират и реформират системата на прокуратурата. Наказателните каузи против Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са доста и комплицирани. Моята прогноза е, че няма да е този състав и тип на прокуратурата, която ще завърши тези каузи. Очаквам известно мъртвило след този пик на публичен интерес и на медиен интерес. Може би ще има още един, някъде към изборите, само че след чакам мъртвило по тези каузи. Техният излаз значително ще зависи от това по какъв начин се развиват процесите в прокуратурата ”. 

Марков не е оптимист, че до есента страната ни ще стане част от Шенгенското пространство:  “Казусът “Шенген ”, съгласно мен, от дълго време е отвън опциите на България да окаже някакво значително влияние върху изхода на този развой. Европейската комисия към този момент публично разгласи, че България механически е подготвена. В момента този развой е заложен на карта от вътрешнополитическите процеси в други страни-членки. Всичко е общо взето на полето на дипломацията. Но случай като този с Алексей Петров и Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от сигурно са козове в ръцете на тези страни, които към момента блокират участието на България. Благоприятно развиване по тези случаи по-скоро би засилило въздействието, доколкото към момента го има, на дипломатическото поле на родното държавно управление ”. 

Според Марков у нас към момента приказваме за групировки политически чадъри, тъй като страната ни не е скъсала с комунистическия режим преди над 30 години.  

”Това разкъсване по този начин и не се случи. По-скоро то еволюира. Редица фигури, обичайно свързани с проведената престъпност, а последователно изсветлиха бизнеса си. Липсата и на ефикасни присъди към момента е явен сигнал, че тези процеси освен че не са скъсани, а са и надалеч от разкъсване ”. 

Според него решението е правосъдна промяна и “успешно завършили наказателни каузи против знакови фигури ”. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР