Можем да приключим присъединителния процес към ОИСР за 3 години.

...
Можем да приключим присъединителния процес към ОИСР за 3 години.
Коментари Харесай

Донев: Можем да приключим присъединителния процес към ОИСР за 3 години

Можем да приключим присъединителния развой към Организацията за икономическо сътрудничество и раз за 3 години. Това сподели министър председателят Гълъб Донев по време на формалното показване на отчета " Икономически обзор на България “ с генералният секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Матиас Корман, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Нашата първична самокритика сподели, че България покрива стандартите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз във висока степен. При оптималната вътрешна готовност, разполагаме с благоприятни условия да приключим присъединителния развой за към три години. Членството в Организацията за икономическо сътрудничество и раз е главен външнополитически приоритет на страната ни, който намира необятна политическа поддръжка и институционална последователност ", заяви Донев.

По думите му присъединението към Организацията за икономическо сътрудничество и раз е катализатор на измененията, които са заложени. 

" Едно от най-важните преимущества на Организацията за икономическо сътрудничество и раз е, че тя е неоспорим източник на експертиза и на най-хубави практики във всички сфери на икономическото, общественото и публичното развиване ", поясни той.

Премиерът посочи, че за България интензивният разговор с организацията е опция за възстановяване успеваемостта на обществените политики.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР