Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем забавно?

...
Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем забавно?
Коментари Харесай

Как да накараме детето да харесва зеленчуците? BILLA и Джейми Oливър имат една идея!

Може ли здравословното хранене да бъде хем вкусно, хем занимателно? Това е въпросът, който всяка майка си задава сега, в който реши да стартира да учи детето си кои са потребните храни и по какъв начин би трябвало да се комбинират. И тъй като малчуганите научават най-вече за света, до момента в който играят, тази пролет BILLA и Джейми Оливър имат една специфична изненада за всички, които желаят децата им да порастват здрави и щастливи - специфичен стикер албум.

" Градината на Jamie " е освен това от брошура, която забавлява малчуганите. В нея и родителите, и децата могат да намерят супер трикове за вкусни и здравословни сандвичи, стилни подсказки по какъв начин да приготвим бързо суперздравословна храна и въобще по какъв начин да се забавляваме, до момента в който готвим.

Витамини, супер мощ и живителната сила на естествените артикули - тематиките в албума са повече от забавни и постоянно освен децата, а и родителите са в плен на тези поучителни истории, които ни споделя Джейми Оливър - индивидът, който накара света да се замисли какво би трябвало да яде.

Затова и от екипа на BILLA се включват в самодейността за по-добра храна за нас и нашите деца, като учат най-малките по какъв начин сами да вършат своя избор на добра и естествена храна - такава, каквато можете да намерите в магазините на BILLA.

Но по какъв начин да накараш един мъник да повярва в силата на витамините, в случай че не му покажеш от кое място тъкмо идват те? За да помогне на родители и деца в задачата им да живеят по-здравословно, Джейми Оливър основава един специфичен план, който на процедура съставлява мини оранжерия. Тя е дребна, сглобяема и един сет (ще открите всичко за дребните градинари в магазините на BILLA) съдържа всичко, от което имате потребност, с цел да покажете на своето мъниче чудото на покълналото семенце, появяването на стъбълцето и магията на зараждащия се в растението живот.

Босилек или магданоз за салатата? Оставете вашия дребен домакински градинар да ги отгледа самичък в своята оранжерия (в сета има компост и разнообразни семена) и ще видите какъв брой по-лесно е да го накарате да опита от тези зелени листенца, които мама поставя в супата.

И не забравяйте - децата са нашето бъдеще, дано да им покажем, че животът може да бъде апетитен, здравословен и благополучен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР