Може ли човек със скандалните проявления на Румен Радев и

...
Може ли човек със скандалните проявления на Румен Радев и
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: Защо Румен Радев на всяка цена иска втори мандат

Може ли човек със скандалните проявления на Румен Радев и здрав разсъдък в главата да желае втори президентски мандат? Особено в случай че се е сдобил с първия инцидентно, по неразбирателство, със подмолни игри и с гласоподаване напук от страна на много гласоподаватели.

Не може.

Да стартираме от най-елементарното.

Защо ще желае един подобен човек през деня и нощем да му завират в очите съмнителното минало и разюзданото държание на втората му жена и метода, по който му е станала такава, откакто към този момент бе повдигнат за президент?

Защо ще му се желае през ден, през два да му припомнят по какъв начин се е отплащал за ласките й като негова държанка, а той в качеството си на началник на Военновъздушни сили я е дарил със заплата на два поста и служебно жилище ?
свързани новини49795преди 6 часа46007преди 8 часа
Защо ще му се желае да разискват всяка крачка на децата му, да излавят вироглавото му синче в нарушаване на разпоредби на управляващите, да развяват предизвикателни фотоси на щерка му и да ги дебнат под път и над път?

Защо ще му се ще на един непокътнат човек непрекъснато да го подозират в съществено стимулиран лобизъм в интерес на шведските изтребители " Грипен ", чието поръчване се опита да прокара с решение на назначеното от него служебно държавно управление безусловно в 12 без една минута?

Защо ще му желае на подобен човек непрекъснато да е във фокуса на прокурорското внимание и дирене поради шавливите си съветници, единият от които търгува с въздействие, а другият е разследван за шпионаж и затова прокуратурата да му влиза в президентството и да извежда ги единият надали не с белезници, а пък самият той да назначава посланици под диктовка?
свързани новини264405преди 14 часа
Защо един човек най-малко с грам съвест ще желае да му припомнят и натякват по какъв начин точно на деня на обесването на Васил Левски, когато цялата страна е в печал, той си е направел шествие с тонколони и ухилени последователи в своя поддръжка ?

Защо един естествен човек би желал да му напомнят какви нелепости е дрънкал с фатмашко възприятие за комизъм на връх Шипка в разгара на коронакризата за двамата варианта COVID-19 ?

Защо един човек с възприятие за дълг на редови жител към страната си и към сънародниците си би желал под път и над път да чува по какъв начин е хукнал с вдигнат пестник по площада и е насъсквал вандалствата против здания и хора и оскверняването на църкви от тайфа нехранимайковци , обилно финансирани от забегнали разследвани олигарси и алчни за власт, до която нямат различен метод да се докопат?

Защо един също даже и напълно редови жител би желал непрекъснато да му търсят сметка на всевъзможни равнища, че е овластявал аферисти с интернационална популярност , единият от които брутално гази законите и Конституцията на страната с постове в изпълнителната власт на страната?

Защо един от малко малко честен човек би търпял непрекъснато да го упрекват в гнусна непризнателност и позорна измама по отношение на хората, които са му сторили най-голямата доброта да го измъкнат от анонимността и да го трудоустроят като пенсионер на най-високия пост в страната , както направиха Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, а в отговор той се отнесе с тях като продажница с мъртво пийнал клиент, който тя обира и изчезва в мрака?

И още. И още. И още. Какво ли не?!

Възможно ли е един човек със здрав разсъдък в главата да желае всичко това да му се случва всекидневно и ежечасно още 5 години?

Възможно е.

В два случая. Първо, в случай че разсъдъкът в главата му не е здрав. И второ, в случай че знае, че е направил тези неща и още доста други и следствията за това са разказани в много членове на Наказателния кодекс , по които би трябвало персонално да отговоря.

И в случай че ги няма тези още 5 години, ще дава отговор незабавно.

В случая с Румен Радев и неговата жадност за втори мандат няма " в случай че - в случай че ". А има цялостно съвпадане на първото с второто - нездравословен разсъдък и под паника смут от неизбежните последици от действията му .

Колкото до нездравия разсъдък, е мъчно да се твърди дали това е плод на главозамайването от инцидентното му изстрелване на върха на страната, което надали е подозирал, до момента в който е щипал сегашната си женица в качеството й на някогашна негова държанка единствено година по-рано.

Или не му е от в този момент. Все отново от време на време под фуражките се крият чудовищни и невидими с просто око тъкмо поради тях отклонения. Виж Пол Пот, Мао Дзъдун, Хитлер, Сталин...

Само че мандатът на невидимото с просто око за Румен Радев свърши. Сега към този момент може би не всичко, само че доста неща са забележими и повече от ясни.

Както през целия си живот и през първия си мандат, с втория Румен Радев желае да взема решение персоналните си проблеми с държавни пари и за сметка на всички жители.

Но пропуща един неизпълним персонален проблем - фуражката към този момент не е на главата му.

Не биваше да я смъква - лустрото се изчегърта и скритото лъсна. А скритото се оказа всичко това, което един порядъчен човек със здрав разсъдък освен не би направил, само че и не би му хрумнало да направи .

Нормалните хора не правят такива неща. Ако инцидентно са създали даже единствено едно от тях, просто споделят: сгреших, извинете. И изчезват вечно от очите на хората.

Нормалните хора хора постъпват по този начин. А Радев?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР