Може ли човек да измами Смъртта? Оказва се, че да.

...
Може ли човек да измами Смъртта? Оказва се, че да.
Коментари Харесай

Англичаните мамят смъртта по пет пъти

Може ли човек да измами Смъртта? Оказва се, че да. Почти всеки англичанин е врътнал номер на оная с косата приблизително 5 пъти в живота си.

Статистиката направи застрахователната компания More Than Life Insurance. Нейните чиновници направиха изследване приблизително какъв брой пъти са били на косъм от гибелта поданиците на Елизабет Втора.

 Англичаните мамят гибелта по пет пъти

Вестник The Telegraph написа, че в анкетата са взели участие 1000 пълнолетни британци. Застрахователите пресметнали, че англичаните най-често се изправят очи в очи със Смъртта при автомобилните произшествия. Оцеляват 40% от щастливците.

След ужаса по пътищата, Смъртта най-често се пробва да отнеме живота на англичаните, като им изпраща мълнии. 36% от интервюираните са показали, че са избегнали среща със Свети Петър при удар на гръмотевица.

32% от препитаните са били покрай Смъртта при удар от ток с високо напрежение. При заметресения, наводнения или всевъзможни стихийни бедствия с най-лошото са се разминали 29% от интервюираните.

23% от тях дължели живота си на други хора, които са ги измъкнали от лапите на Смъртта. 61% пък са сигурни, че Ангел-пазител е я е надхитрил в гибелен миг.

Почти половината от запитаните на възраст над 60 години са получават сигнали за заплаха - или посредством оракулски сънища, или посредством тайнствени гласове.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР