Може и да е приключил с ролята на Джеймс Бонд,

...
Може и да е приключил с ролята на Джеймс Бонд,
Коментари Харесай

Когато Джеймс Бонд завинаги остане в сърцето ти

Може и да е завършил с ролята на Джеймс Бонд, която изпълняваше в продължение на 15 години, само че Даниел Крейг вечно ще остане обвързван с героя си. Още през 2006 година, когато излиза " Казино Роял ", артистът става почетен пълководец на кралската флота, също като самия Бонд.
 Даниел Крейг, „ Смъртта може да изчака “ и прощалната тирада на Крейг с героя му Джеймс Бонд
Кое разплака Даниел Крейг

Актьорът смъква смокинга на Джеймс Бонд

А при започване на тази година кралица Елизабет афишира, че той ще бъде почетен с Ордена на Сейнт Майкъл и Сейнт Джордж - чест, която също е била " присъждана " на сътрудник 007.

И не щеш ли формалната гала по връчването на ордена се състоя преди ден. Крейг дойде в замъка Уиндзор, където принцеса Ан - единствената щерка на кралица Елизабет, беше натоварена със задачата.

" Очаквахме ви ", гласи част от текста към фотографията на принцесата и Крейг - уместна отпратка към известната фраза от филмите за Джеймс Бонд. От People ни напомнят, че артистът е имал многократни срещи с кралското семейство.

През 2012 година артистът взе участие в къс филм на режисьора Дани Бойл по случай откриването на Олимпийските игри в Лондон. В него героят му Бонд е претрупан със задачата да избави кралица Елизабет, като самата кралица на драго сърце се включва в фотосите.

През септември предходната година пък беше премиерата на последния филм за Бонд с присъединяване на Даниел Крейг " Смъртта може да изчака ". На събитието в Лондон артистът беше поздравен персонално от принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР