Може да са дните между Коледа и Нова година, когато

...
Може да са дните между Коледа и Нова година, когато
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: За нас е чест да сме в тази сграда

Може да са дните сред Коледа и Нова година, когато доста хора остават във почивка и последното, което им идва на разум, е работата. Не подобен обаче е казусът с Анджелина Джоли, която е по-заета от всеки път.

Актрисата употребява дните по празниците, с цел да посети открития неотдавна магазин на компанията й за мода Atelier Jolie. Той се намира в артистичен регион в Ню Йорк, като и самата фасада допуска нещо приблизително сред изложба за съвременно изкуство и улична мода.

Облечена напълно в черно с дълго палто и необятен панталон, Анджелина дойде в компанията на три от децата си - 20-годишният Пакс, 18-годишната Захара и 15-годишния Нокс. По-големите й деца явно й оказват помощ в новото начинание.

От Hello пък ни напомнят, че точният адрес, на който се намира Atelier Jolie, напълно не е инцидентен. Сградата е принадлежала на Анди Уорхол, а в нея известно време е работел протежето му и другар Жан-Мишел Баския.

" За нас е чест да сме в тази постройка. Ще създадем всичко да уважим и почетем артистичното завещание, като създадем общественост, изпълнена с креативност ", написа самата Анжелина Джоли в обява в Instagram.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР